Dj. Dobi Esküvő és Party Dj.

Esküvőre, céges és magán rendezvényekre, falunapokra és egyéb zenés rendezvényre!

Amennyiben színvonalas rendezvényt szeretnél keress bizalommal. Nálam a 70′, 80′, 90′ évek a mai nagy slágerek valamint Disco, Latin, Minimal, Funky, RnB, Rock&Roll, vagy klasszikus mulatós stb… válogathatsz.

Természetesen előre egyeztetve a megrendelővel!

Az idők változásával, a párok igényei is változnak, ahogy a régi élő zenekaros lakodalmakat, jobbára mára már felváltja a dj, úgy a zenei kívánságok is változnak. Más szokások, más-más program szerint zajlik egy ceremónia.

Éppen ezért alkalmazkodva a zenei igényeknek, akár egy ceremónián belül is lehetőség van a különböző stílusok váltására azért, hogy mindenki táncra perdüljön. Jól érezze magát fiatal és idős egyaránt. Így nem csak a számotokra lesz élmény a nagy nap, hanem a vendégek is sokáig beszélnek majd róla.

Minden esküvő előtt 1 hónappal utolsó alkalommal, még átbeszéljük, a pontos menetrendet, hogy minden a legtökéletesebben alakuljon, mind zenei, mind pedig egyéb téren. Így a rendezvényre teljes felkészültséggel érkezem, valamint az esetleges nehézségek korrigálását is zökkenőmentesen tudom végrehajtani.