Tisztelt Rendezvényszervező Polgármesterek, Iskolaigazgatók, Cégtulajdonosok, Marketingesek!

Dj. Dobi vagyok, rendszeres fellépő pl. falunapokon, ahol hangosítok is, disco (Eozin Corso), és egyéb kulturális rendezvényeken, pl.: iskolákban disco….stb.

Több éve rendszeresen járok falunapokra, ahol különböző zenei stílust kérnek tőlem, ami nem okoz gondot, hiszen több 10 ezer zene közül tudok válogatni.

Facebook oldalamon több rendezvény videót, ill képet láthatnak: https://www.facebook.com/Dj-Dobi-108609513943364/

Hivatalos Dj.ként a Dj szövetség honlapján is megtalálható vagyok, tehát aki engem választ az biztos lehet benne, hogy jogtiszta háttérrel rendelkezem. http://www.legalisdj.hu/-djdobi

Tudom ez az időszak nem a legjobb egy rendezvény előkészítéséhez, szervezéséhez, azért sem, mivel a fellépő zenekarok, művészek sem tudnak biztosat.

Viszont ami biztos, hogy egy ilyen feszült helyzet után, amikor szinte mindenki keretek közé van szorítva, az emberek már nagyon várják (vágynak a szórakozásra), ha nem is a megszokott nagy bulikra, de mindenféleképp kikapcsolódásra. Amennyiben igényt tartanak rá, rendezvény levezetést (speaker) is vállalunk.

Ezért írok én most önöknek.

Egyedi ajánlatot teszek:

Legyen az bármiféle rendezvény, amennyiben az árképzésről lenne szó, NEM ÉN HATÁROZOM MEG A DÍJAMAT! hanem önökre bízom, mekkora az-az összeg amit dj. fellépésre vagy hangosításra tudnak szánni.

Természetesen minden esetben szerződéssel és számlával ellentételezve mindenkori díjamat.

Köszönöm bizalmukat, tisztelettel:

Telefon: 30/451-7523, 30/434-4342

Mail: dj.dobirendezveny@gmail.com

Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram